2015. november 30., hétfő

Csirkemell kockák paprikával és olajbogyóval


Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók: 4 adag

1 db csirkemell filé
3 db kápia paprika
2 zacskó (15 dkg) magozott olajbogyó
1 db vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 ek olívaolaj
1 kávéskanál szerecsendió
2-3 ek teriyaki szósz





A húst apró kockára vágom.
A vöröshagymát megdinsztelem az olajon, majd rádobom a zúzott fokhagymát és tovább párolom.
Hozzáadom a húst, meglocsolom a teriyaki szósszal és fehéredésig pirítom, fűszerezem szerecsendióval.
A paprikát kicsumázom és kockára vágom, majd a húshoz adom és pár perc alatt roppanósra párolom.
Végül belekeverem a lecsepegtetett olajbogyót.
Kóstolás után, ha szükséges sózom, de csak óvatosan, mert az olajbogyó és a teriyaki szósz is sós.
Kifőtt tésztával és reszelt sajttal megszórva tálalom.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése